Bemutatkozás – Testszerviz Akadémia

Szabados Pál, a Testszerviz Akadémia alapítója és a Testszerviz technológia egyik társszerzője.

Életem közel hatvan évéből évtizedekig szenvedtem reumatikus betegségben, majd 2010/11-ben átestem két rosszindulatú daganatműtéten és kemoterápián. Testi betegségeim miatt már régóta kerestem a megoldást egy olyan életmódra, amely legalább nem rontja az ember életminőségét.

Az elmúlt évtizedek alatt már sok életmódot és táplálkozási módszert kipróbáltam. Az 1990-es évek elején népszerű Testkontroll című könyv ajánlásaitól egészen a paleo étrenden át, sokféle módszerig. Számomra sokáig maradt még néhány kérdőjel és tünet – például az édességek utáni sóvárgás –, amely azt jelezte, hogy még mindig megvan a további kutatás szükségszerűsége.

2015. nyarán találkoztam Burget Péterrel, a  Testszerviz franchise rendszer Alapítójával, akivel gyümölcsöző együttműködés alakult ki. Ez a közös munka vezetett el a Testszerviz Technológia leírásához, a külön-külön bejárt utakon megszerzett tudás és tapasztalat egységesítéséhez.


A Testszerviz Technológia másik társszerzője: Burget Péter

Burget_PeterA Testszerviz Technológiát azért hoztam létre Szabados Pállal, mert mindketten megfigyeltünk és átéltünk egy-két nyilvánvaló dolgot, amin szeretnénk változtatni.

Azt tapasztaltuk, hogy a mai élelmiszeripar és kereskedelem hatalmas befolyással van a társadalomra, és nem jó irányba viszi az embereket.

Az emberek élelmiszer vásárlási szokásait nem a tudatosságuk, hanem a pénztárcájuk, a reklámok és a médiában keringő hamis adatok vezérlik.

Sajnos még mindig nagyon kevesen tudják, hogy mi az „étel” szó meghatározása. Az sem világos számukra, hogy azért eszünk, hogy bejuttassuk a szervezetünkbe azokat az anyagokat, amelyek ahhoz kellenek, hogy a testünk optimálisan működjön.

A mai társadalom nagy része olyan élelmiszert vásárol, amely nem eredményezi a test jó működését, viszont lehet finom vagy trendi, de lehet olcsó vagy színes, esetleg szép a címkéje.

A mai világban igenis létezik igaz adat arról, hogy hogyan táplálkozzunk tudatosan, hogyan szerezzük vissza és tartsuk fenn a testünk számára ideális állapotot még akkor is, ha az az évek múlásával változik.

Weboldalunk a látogató élményének javítását segítő "sütiket" használunk. Elfogadod? További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás